Noutati

Un nou Sediu NHR Agropartners || FRISOMAT Romania. Hale metalice.

 

In prezenta a peste 300 de invitati, compania NHR Agropartners a deschis oficial, in data de 31 martie a.c., noul sediu al filialei situat in Rosiori de Vede.

 

Noul sediu construit in colaborare cu Frisomat Romania, reprezinta una dintre cele mai moderne investitii in domeniul agriculturii din aceasta zona si include, pe langa show-room si birouri moderne, o magazie de piese de schimb si un atelier de service care permite reparatia utilajelor in timp optim. Prin acesta noua filiala, NHR Agropartners doreste sa reprezinte un standard impus la toate filialele, pentru spatiul de expunere si de comercializare a utilajelor agricole, precum si pentru cel destinat activitatilor post vanzare (asistenta tehnica, operatiuni service si piese de schimb).

Printre invitatii participanti la eveniment s-au aflat fermieri, reprezentanti ai unor asociatii profesionale, ai administratiei locale, dar si jurnalisti ai presei de specialitate.

Cuvantul de deschidere a fost sustinut de catre Doamna Monika Puiu, Director General NHR Agropartners si Peter Weigl, membru in boardul de directori al VA Intertrading.

Frisomat Romania este un partener de incredere, sustinand proiectele de dezvoltare al partenerilor de peste 20 de ani in Romania.  

 

Click pentru a mari Click pentru a mari

Click pentru a mari Click pentru a mariClick pentru a mari Click pentru a mari

Click pentru a mari Click pentru a mari

Click pentru a mari  

Click pentru a mari Click pentru a mari

Click pentru a mari Click pentru a mari

 

New layer...