Noutati

Premiam inovatia! Frisomat: Hale metalice pentru agricultura.

 

Pe data de 29 martie, Frisomat Romania a fost alaturi de aprox. 200 de fermieri si autoritati (Achim IRIMESCU - Ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Andras SZAKAL - Director General AFIA, Ioan MERCA - Director General APIA, Mihaela POPA - Vicepresedinte CEC Bank, Veronica TONCEA - Director General FGCR). Totul in cadrul evenimentului GALA Pria Woman in Agriculture.

 

Frisomat sustine agricultura.

Premieaza Inovatia: Ortansa Stroe. Felicitari!

Organizator: PRIAevents- Raluca Voievozeanu

Locatie: Hotel InterContinental, Bucuresti

 

Click pentru a mari Click pentru a mari Click pentru a mari Click pentru a mari

 

Cu totii stim ca acest domeniu - agricultura -  are nevoie de energie, de creativitate si de resurse pentru a se putea alinia la standardele europene. Noi, Frisomat inovam in domeniul halelor metalice galvanizate. De 20 de ani, in piata din Romania am descoperit o reala nevoie pentru dezvoltarea infrastructurii agricole si am sustinut agricultorii care au cautat solutii eficiente si rapide pentru a-si proteja recoltele, pentru a-si depozita utilajele, pentru a desfasura activitati de productie in conditii optime la costuri de mentenanta aproape zero.

Am reusit sa oferim solutii complete si adaptate la nevoile fiecarui fermier. Fiecare proiect a adus cu sine o componenta de inovatie, fie structurala, fie de proiectare.