Noutati

FRISOMAT: Specialistul de Hale Metalice

Click pentru a mari 

In domeniul industrial conteaza foarte mult mediul din zona de productie si modul in care se simt angajatii in timpul lucrului. Cu cat cladirea in care se desfasoara activitatea zilnica este mai bine aerisita, mai incapatoare si mai bine luminata, cu atat randamentul va fi mai bun si procesul de productie mai eficient.

 

De mediul de lucru depinde direct si modul in care angajatii pot sa isi faca treaba, cum reusesc sa se incadreze in anumiti timpi alocati fiecarei activitati.

 

Spatiile in care luminatul e preponderent artificial, nu existe surse importante de lumina naturala ii va determina pe angajati sa aiba probleme de acomodare, sa oboseasca si sa termine mai greu ceea ce au avut de facut. Pe de alta parte, marimea spatiului in care sunt amplasate utilajele este iarasi foarte importanta, mai ales ca in industrie se opereaza doar masinarii de dimensiuni mare.

 

Daca angajatii nu au loc sa se miste rapid printre aparate si utilaje atunci munca zilnica va fi mult ingreunata, mai ales ca ritmul alert al proceselor de productie nu se poate ajusta mereu in functie de anumite imprejurari de natura tehnica. Pentru a avea un spatiu optim de lucru puteti construi de la bun inceput o hala de productie din metal rezistent la coroziune si schimbari climatice dese.

 Click pentru a mari

            Investitie initiala mica, amortizare garantata

 

Costurile initiale si investitiile facute pentru ridicarea ei nu sunt prea mari, se amortizeaza rapid, structura halelor de acest tip e foarte rezistenta, fixarea la sol e solida, astfel ca hala e foarte sigura in caz de vant puternic sau cutremur de pamant.

 

Spatiul obtinut in interior poate fi ajustat in functie de nevoie, se poate demonta la nevoie, in functie de modelul ales, iluminatul e in mare parte natural, prin luminatoare, astfel incat angajatii au o atmosfera placuta de lucru si deloc obositoare. Printre multiplele avantaje ale halelor de productie metalice se numara calitatea materialelor folosite, asamblarea rapida, timpul scurt de la pornirea proiectului pana la finalizarea lui, siguranta sporita pentru toti cei din interior si pentru utilaje.

 

De asemenea, amintim si flexibilitatea, halele pot fi adaptate in functie de subramura sau subdomeniul in care activeaza viitoare firma care-si va avea sediul acolo, dar si designul placut si elegant, aspectul exterior impecabil.

 

Odata construita, hala poate fi utilizata si echipata imediat, se poate izola suplimentar pentru un plus de confort.

 

            Frisomat va sta la dispozitie cu o oferta completa de hale de productie cu o serie de caracteristici excelente

 

In Romania gasiti o oferta excelenta de hale de productie pentru diverse tipuri de afaceri la Frisomat. Halele metalice pentru productie au finisaje diverse, sunt bune pentru afaceri mari si mici, dimensiunile se adapteaza in functie de terenul aflat la dispozitie si de necesarul de spatiul in interiorul constructiei.

           

Prin design si structura metalica fiecare hala de productie ridicata de Frisomat asigura un flux de lucru optim, iluminatul este si el optimizat si e in mare parte natural, se poate monta si copertina sau usa de acces TIR, pod rulant. La mezanin se pot organiza birouri, hala este rezistenta, poate functiona in conditii de utilizare frecventa ani la rand, constructia ei dureaza doar cateva saptamani.

           

Montajul se realizeaza mai repede decat va puteti inchipui, nu veti avea santier intins pe luni intregi si mizerie, va veti putea incepe activitatea imediat dupa finalizarea lucrarilor de constructie. De ce asa de rapid? Pentru ca montarea otelului laminat la rece e foarte usoara si eficienta, elementele din otel laminat sunt usoare si se pot aseza rapid in locurile destinate lor pentru crearea halei de productie.  

           

Intreaga echipa Frisomat implicata in punerea in aplicare a fiecarui proiect de hala de productie are cunostinte solide in domeniu, stie exact ce design si ce finisaje merg pentru fiecare destinatie a viitoarei hale, astfel ca toate lucrarile vor arata perfect si vor fi perfect functionale. Peretii si acoperisul halelor din otel pot avea orice culoare RAL doriti, se pot adauga ulterior ferestre si usi oricat de multe, izolatie de ce grosime doriti, dar si un planseu intermediar, pentru spatii de depozitare sau birouri.

           

Marele avantaj al halelor de la Frisomat este ca permit cuplarea mai multor hale gratie sistemului modular de constructie, astfel incat va puteti crea un adevarat parc industrial foarte rapid. Practic aveti la dispozitie o hala cu latime si lungime nelimitata, dar si cu o deschidere initiala de pana la 30 m. Asadar aveti toate motivele sa incepeti colaborarea cu Frisomat chiar astazi.