Intrebari si raspunsuri

Autorizatie de construire

Este nevoie de o autorizatie de construire pentru montarea unei hale metalice?

Da, trebuie sa aveti autorizatie de construire pentru halele Frisomat din otel. Autoritatile va vor informa despre legislatia in vigoare si vor procesa documentatia pe care o depuneti pentru a obtine autorizatia. Frisomat prin specialistii proprii pregateste impreuna cu arhitectul dumneavoastra, proiectul pentru autorizatia de construire.   Frisomat va ofera planurile de constructie detaliate (plan parter, sectiuni transversale, fatade si planurile de fundatii) pentru obtinerea acestei autorizatii.   Pe langa acestea trebuie sa aveti planul de incadrare al arhitectului dvs. Trebuie sa inregistrati planurile impreuna cu arhitectul la autoritatile locale din localitatea unde doriti sa construiti hala. Urmeaza ca ulterior sa primiti autorizatia de construire. 

Care sunt cerintele privind santierul de constructie?

Fundatia pe care ridicam hala trebuie sa respecte capacitatea de rezistenta necesara montajului structurii metalice. Frisomat prin inginerii de santier asigura  in permanenta clientilor, asistenta la executarea fundatiilor. Caile de acces, platformele, parcarile vor fi executate respectand proiectul de specialitate. Exista deja o pardoseala de beton? Vom putea construi hala si in cazul acesta, fara probleme.   De asemenea, trebuie sa dispuneti de acces facil pe santier pentru echipa de montaj si utilajele necesare pentru executarea halei. Intreaga suprafata a viitoarei hale  trebuie eliberata - inclusiv 1 metru in jurul ei. 

Cerere de pret

Cat costa hala industriala Frisomat din otel?

Frisomat va ofera hale la un standard de calitate ridicat, personalizate la nevoile dvs.,  la preturi convenabile. Productia speciala si sistemele de constructie sunt gandite si proiectate pentru o maxima eficienta atat al consumului de otel, transport cat si manopera. Astfel se garanteaza un pret convenabil si o calitate ridicata.   Pretul final al halei din otel galvanizat va depindede dimensiuni si detalii, conform nevoilor afacerii si industriei dvs. De aceea Frisomat calculeaza si optimizeaza fiecare hala din otel, urmarind in permanenta eficientizare consumului de otel (in functie de conditiile de amplasament, deschidere, inaltimea si lungimea halei dvs.) si detalii (un mezanin sau o usa mai mare, spre ex.).

Se poate alege arhitectul?

Da.
Dvs. puteti alege un arhitect. Frisomat nu are arhitecti permanenti. In schimb, dispunem de o baza de date cu arhitecti de incredere, cu care lucram in mod obisnuit. Asta inseamna ca procesul de constructie se deruleaza fara griji.
In plus: echipa noastra de ingineri si specialisti va ofera asistenta detaliata pentru calculele complexe, planuri etc.

Hale Frisomat

Frisomat ofera si solutii pentru construirea in regie proprie?

Oferta de pret include livrarea si executarea montajului. Frisomat produce si construieste la un nivel inalt, avand o experienta de peste 35 de ani. Echipele noastre de montaj au experienta necesara si cunostintele tehnice pentru a construi hala din otel galvanizat. Asadar, recomandam ca structura metalica sa fie montata de catre Frisomat contribuind si la asigurarea unei garantii totale la structura , elementele de inchidere putand fi montate de catre dumneavoastra. 

Care sunt optiunile pentru fundatia halei din otel?

Fundatia pentru hala metalica va depinde de tipul de hala si dimensiunile acesteia, de natura terenului de fundare si de existenta sau nu a unui subsol. In functie de acestea, vom alege solutia de fundare, specialistii nostri optimizand in permanenta solutia oferita. 

Cat de repede se construieste hala industriala cu ajutorul Frisomat?

Frisomat va ofera garantia unei productii si unui montaj rapide. Hala dvs. din otel galvanizat va fi ridicata in doar cateva saptamani (ex. 600 mp in maxim 4 saptamani). Garantam acest lucru beneficiind de facilitati deosebite de productie pentru structura metalica si elementele de inchidere. Dispunem de o gama de zece hale standard, indelung studiate si gandite, care va permit ca designul, productia si ridicarea sa fie efectuate conform structurii stabilite si cunoscute.   Acest lucru inseamna ca Frisomat controleaza intregul proces de productie. Datorita faptului ca nu exista furnizori si etape intermediare, totul decurge foarte eficient si repede. Inclusiv construirea halei din otel, care necesita doar doi constructori si un camion usor cu macara. Sectiunile din otel sunt asamblate imediat datorita componentelor care se imbina perfect. In plus, pentru fundatie se efectueaza lucrari minime. Ceea ce inseamna o economie pentru afacere dvs.