Sunteti aici: Acasa » Domenii » Service auto » Referinte

SERVICE AUTO EXTINS

Click pentru a mariEmacris Trans este formata dintr-o echipa tanara de profesionisti si oameni experimentati.

 

 

 

 

 

 

Click pentru a mariMagazinul propriu de piese de schimb, anvelope si service-ul cu dotari de ultima generatie pentru camioane, statia ITP - Inspectie Tehnica Periodica - destinata atat camioanelor cat si altor tipuri de utilaje si autovehicule este una de top, cu utilare de actualitate, toate aceste regasindu-se intr-o hala Frisomat.

 

Click pentru a mariHala metalica tip Astra, construita de Frisomat pentru EmaCris are latimea de 21 metri, lungimea de 26 metri si inaltimea de 6 metri. In interior Frisomat a construit si un mezanin, care dubleaza spatiul disponibil.  Acest lucru inseamna ca exista un spatiu mai mult decat suficient in hala pentru masini- mecanicii lucrand cu toate tipurile de vehicule.

 

Click pentru a mariLa nici un an diferenta Emacris Trans a solicitat extinderea primei hale cu inca o hala Astra cu latime de 21metri si 30metri lungime. Frisomat a furnizat o izolatie corespunzatoare folosind panouri sandwich, creand astfel un ambient placut in interiorul halei. Aceasta inseamna ca vehiculele sunt parcate si reparate in conditii ideale.

 

Doriti si dvs. un service auto luminos, izolat si foarte util?

Puteti lansa o cerere aici sau pentru contact mai rapid ne puteti suna la numarul: +40 233 23 1909.