Sunteti aici: Acasa » Domenii » Industrie alimentara » Intrebari si raspunsuri

Ce analize s-au efectuat?

  • rezistenta la coroziune fata de acizi si baze tari – utilizate in procesul de iginizare a utilajelor tehnologice
  • rezistenta la acizi organici – existenti in unele produse alimentare sau in compozitia solutiilor de conservare
  • rezistenta la solutii dezinfectante – utilizate la dezinfectia utilajelor tehnologice si a pardoselilor
  • capacitatea de curatare cu jet de apa si detergenti

Rezultat: "FOARTE BUNA"

 

Astfel, elementele de constructie FRISOMAT, se inscriu in normele si exigentele Comunitatii Europene si nationale.

 

Mentiune:

Testarea esantioanelor a fost facuta pentru conditiile cele mai dezavantajoase, timpul de contact al esantioanelor cu solutiile respective fiind foarte mare, 7 zile, situatie anormala in exploatarea incintelor destinate fabricarii si depozitarii produselor alimentare, panourile fiind in pozitie verticala ceea ce  face aceste solutii sa se prelinga pe suprafete.

Prin urmare, daca in aceste conditii, create in laborator pentru testare, suprafetele nu sunt afectate, se poate concluziona ca nu vor suferi transformari nici in exploatare, cu recomandarea ca exploatarea sa se faca in conditiile respectarii stricte a instructiunilor tehnologice si mai ales a instructiunilor de utilizare a diverselor substante de curatare si iginizare a incintelor. 

 

Doriti o estimare de pret?

Lansati o cerere aici sau pentru contact mai rapid ne puteti suna la numarul: +40 233 23 1909.