Sunteti aici: Acasa » Domenii » Hangare avioane » Referinte

ULM-urile se manevreaza extrem de usor in hangar

Click pentru a mari

Puteti invata sa pilotati o aeronava ultrausoara, cunoscuta la noi drept un ULM (aeronava ultrausoara motorizata) la aerodromul Sterpenich - Luxemburg. Aceasta este o aeronava sportiva mica, in care incape doar pilotul si un pasager. Aceasta este usor de manevrat si decoleaza rapid, ideal pentru cei care isi doresc sa devina piloti. Prin urmare, a fost necesar un spatiu in Sterpenich pentru a putea depozita aceste aeronave. Pentru rezolvarea acestui aspect, cei de la Sterpenich s-au bazat pe Frisomat.

 

Depozitare rezistenta si in mediu uscat pentru avioane

Frisomat a construit trei hale Sigma in Sterpenich, Belgia, care au dimensiunile ideale pentru parcarea avioanelor: Latimea de 13 metri, lungimea de 22 metri si inaltimea de 4 metri. Aeronavele ultrausoare sunt pastrate in mediu uscat in interior, astfel ca echipamentele si componentele lor mecanice sunt in deplina siguranta.

 

Usa larga pentru parcarea aeronavelor

Click pentru a mariUn pilot vrea sa decoleze si sa isi manevreze cu usurinta aeronava, mai presus de orice. De aceea hangarele pentru parcarea avioanelor au o usa extra-lata pe care pilotii o pot deschide complet,permitand aeronavelor ultrausoare sa iasa din cladire fara nicio dificultate si sa ia zborul.

 

Doriti si dvs. un hangar de avioane spatios, elegant, cu cai de acces largi?

Lansati o cerere aici sau pentru contact mai rapid ne puteti suna la numarul: +40 233 23 1909.