Sunteti aici: Acasa » Domenii » Hangare avioane » Referinte

Intra si ies cu viteza luminii

Frisomat a construit in Albacete - Spania un hangar pentru elicoptere, avand o dimensiune de 500mp. Elicopterele de urgenta - in care se afla personalul care pleaca sa stinga incendii sau sa intervina in caz de accident - sunt pastrate in siguranta si in mediu uscat.

 

Hangar pentru elicoptere cu usa larga

Click pentru a mari

In caz de urgenta elicopterele trebuie sa poata decola toate odata. Se poate manevra elicopterul cu usurinta la iesire din hangar. Pare de neconceput. De aceea Frisomat a construit un nou tip de usa - o usa extra-lata. Datorita sistemului cu sine de rulare bine gandit, pilotul poate deschide cu usurinta usa hangarului si sa scoata elicopterul. Deoarece sinele de rulare sunt incorporate in podea, pilotul va putea sa manevreze elicopterul fara probleme.

 

Hangarul pentru elicoptere garanteaza rezistenta

Atunci cand sunt inchise, panourile usii late formeaza o singura linie si se gliseaza usor una peste cealalta la deschidere. In acest fel se creeaza o deschidere mare, fara a pune in pericol stabilitatea hangarului pentru elicoptere. Pe de alta parte hala metalica Ceptra este proiectata pentru a putea rezista la cele mai severe conditii meteorologice.

 

Doriti si dvs. un hangar de avioane spatios, elegant, cu cai de acces largi?

Lansati o cerere aici sau pentru contact mai rapid ne puteti suna la numarul: +40 233 23 1909.