Sunteti aici: Acasa » Domenii » Hangare avioane » Referinte

Destul spatiu pentru parcarea aeronavelor

Click pentru a mari

Aeroportul Clermont-Ferrand se afla in regiunea franceza Auvergne. Atat zboruri de vacanta, cat si private decoleaza de pe cele trei piste. Aeronavele sportive si elicopterele care utilizeaza acest aeroport sunt adapostite intr-o hala metalica Frisomat. Aceasta ofera un spatiu mai mult decat suficient pentru parcarea aeronavelor si elicopterelor.

 

Parcarea aeronavelor? In spatioasa hala Ceptra!

Hala metalica Ceptra a fost ridicata de Frisomat la aeroport

avand latimea de 29 metri, lungimea de 25 metri si inaltimea de 6 metri , acest lucru inseamna ca parcarea aeronavelor sau a elicopterelor nu reprezinta o problema. Datorita deschiderii mari, mai multe aeronave pot fi adapostite una langa cealalta, fiind in mediul sigur si uscat al constructiei rezistente din otel. Aceasta constructie are nu mai putin de 725 metri patrati. Datorita deschiderii mari, mai multe aeronave pot fi adapostite una langa cealalta, fiind in mediul sigur si uscat al constructiei rezistente din otel.

 

Parcare usor de facut si depozitare pentru aeronave

Click pentru a mari

Nu numai depozitarea aeronavelor se face usor in constructia spatioasa Ceptra, ci si intrarea si iesirea acestora. Frisomat a montat o usa lata de 16 metri, datorita careia nu este necesar efectuarea unor manevre complicate si multiple - un avantaj pentru aeronavele late si pentru elicopterele inalte.

 

Sunteti in cautarea unui hangar in care sa parcati aeronava?