Sunteti aici: Acasa » Domenii » Ateliere » Referinte

Depozit cu spatiu imens

Click pentru a mari

Novaedes ambaleaza si transporta produse oriunde in lume, indiferent de dimensiune, volum sau particularitati. Motto-ul companiei? "Nu rezultatul final e cel mai important, ci felul in care ajungem la acel rezultat." Iata de ce Novaedes stocheaza in conditii ideale marfurile care urmeaza sa fie transportate – intr-un depozit metalic Frisomat.

 

Depozit cu o lungime de peste o suta de metri

Marfurile fragile si de valoare sunt pastrate intr-un depozit Frisomat inainte ca Novaedes sa le ambaleze si sa le expedieze. Acest depozit ofera foarte mult spatiu de stocare: constructia Astrigma are latimea de 20 metri, inaltimea de 7 metri si lungimea de nu mai putin de 102 metri. Acest depozit garanteaza de asemenea cele mai bune conditii de stocare posibile: hala metalica este rezistenta si are protectie impotriva vantului si a umiditatii. Prin urmare acesta este un mediu ideal pentru bunuri de valoare.

 

O usa mare si practica montata in depozit

Totul este ambalat cu grija si in siguranta? Toate acestea fiind gata, Novaedes incarca marfurile cu atentie intr-un container. Usa sectionala foarte mare din depozitul Frisomat permite camioanelor sa intre direct in zona de incarcare. Aceasta inseamna ca intregul proces se desfasoara ca pe roate. Marfurile sunt apoi expediate in conditii excelente la destinatie.

 

Doriti si dvs. un atelier spatios, elegant, cu posibilitati de extindere?

Puteti lansa o cerere aici sau pentru contact mai rapid ne puteti suna la numarul: +40 233 23 1909.