Copyright

Mentiuni legale

Acest website a fost creat si este administrat de FRISOMAT, o companie belgiana cu sediul in Wijnegem, str. Stokerijstraat, nr. 79, cod 2110, Belgia, cu numar de inregistrare 0418.117.411, RPR Antwerp, in numele grupului de filiale care distribuie produse FRISOMAT in Europa.

 

1. Proprietatea intelectuala

Toate materiale cuprinse in acest site sunt proprietatea intelectuala a companiei FRISOMAT. Aceste materiale nu pot fi copiate, reproduse sau stocate in orice alta maniera, fiind permisa doar accesibilitatea consultarii on-line a informaţiilor. Imprimarea paginilor de pe site-ul Frisomat este autorizata doar pentru uz personal.

 

2. Legaturi catre site-ul Frisomat

Daca doriţi sa creaţi un link catre acest site, trebuie sa faceţi acest lucru pornind de pe pagina de inceput Frisomat.

 

3.  Protectia datelor

Frisomat proceseaza datele dumneavoastra personale respectandu-va dreptul la intimitate. Paragrafele urmatoare precizeaza modul de colectare a datelor personale si utilizarea lor.

 

3.1. Date personale

Frisomat nu va colecta nici o data personala identificabila (cum ar fi numele dumneavoastra, adresa, numar de telefon sau e-mail), cu exceptia cazului in care ni le furnizati dumneavoastra.

 

Daca vizitatorul se inscrie cu datele sale personale pentru a primi informaţii pe e-mail, vizitatorul autorizeaza compania Frisomat sa stocheze aceste date cu caracter personal, pentru a realiza o gestionare automata a clientilor şi a le furniza, daca este cazul, in cadrul grupului sau international de companii (grupul FRISOMAT) si catre distribuitorii şi agentii Frisomat. Daca nu doriti sa primiti mai multe informatii, trimiteti un e-mail la adresa info@frisomat.com.

 

3.2. Informatii de identificare non-personale colectate automat

In anumite cazuri, putem colecta informatii despre dv., de natura non-personala, cum ar fi versiunea navigatorului sau a sistemului de exploatare a calculatorului utilizat de un vizitator, sau domeniul site-ului sau a link-ului publicitar de unde ati ajuns pe pagina Frisomat.

 

3.3 Date pe care le putem lasa automat pe hard disk-ul calculatorului dumneavoastra

Cand ne faceţi o vizita pe site, Frisomat poate plasa "cookies" in sistemul dumneavoastra. Aceste date ne permit sa va ajutam mai mult, ajustand site-ul sau publicitatea noastra la dorinţele şi preferintele vizitatorilor. Majoritatea navigatorilor internet va permit sa suprimati fişierele "cookies" de pe hard-disk, sa le refuzati sau sa fiti avertizati inainte de instalarea lor. Consultati instructiunile sau functia 'Ajutor' a navigatorului dv. pe internet, pentru a obtine informatii suplimentare.

 

3.4. Pe cine sa contactati

Daca ati mentionat datele dumneavoastra personale pe site-ul Frisomat si ati dori ca aceste informatii sa fie corectate sau sterse din inregistrarile noastre, sau in cazul in care doriti sa stiti ce date personale procesam despre dumneavoastra, puteti contacta reprezentanta Frisomat din tara/zona dumneavoastra. Daca preferati, puteti trimite o scrisoare sau un e-mail, solicitand aceste informatii de la Frisomat. Vom face tot posibilul sa raspundem solicitarilor dumneavoastra.

 

4. Legislatie aplicabila si tribunale competente

Acestui site pe Internet si prezentelor conditii generale li se aplica dreptul belgian. Doar tribunalele din Anvers sunt competente in caz de litigiu.