Sunteti aici: Acasa » Compania noastra » Presa

Stiri Frisomat

Comunicate de presa despre halele noastre inovatoare din otel.

Frisomat Romania - 20 de ani de experienta

Frisomat Romania, filiala a producatorului belgian de hale galvanizate Frisomat Belgia, sarbatoreste 20 de ani pe piata interna, iar la nivel international 38 de activitate. 

 

”Suntem pe piata din Romania din 1996. In toti acesti ani, am sustinut prin calitate si prin inovatie sute de parteneri. Am impartasit sute de povesti de succes. Fiecare hala construita a insemnat un vis realizat pentru clientii nostri, un pas spre dezvoltare si spre viitor.” spune Ionut Radulescu, Director Comercial Frisomat Romania.

 

In cifre, Frisomat Romania a construit peste 800.000 de metri patrati la nivel national și peste 680 de hale. Structurile Frisomat sunt unice datorita inovatiei la nivelul otelului galvanizat dar si a sistemului Meccano care asigura o construcție rapida de 3-5 saptamani. 

Comunicat de presa

 

Frisomat Romania a re-lansat site-ul companiei. 

Noua platforma prezinta in mod extensiv aplicatiile constructiilor Frisomat, raspunzand la o varietate mare de intrebari preliminare aparute in primii pasi pe care orice client ii face in alegerea halei potrivite.  - Comunicat de presa

 

Frisomat a incheiat contractul oficial de colaborare cu Dream-Tec, producatorul de PET-uri din Africa. Semnarea contractului a avut loc la Misiunea Economica din Angola, sub conducerea Altetei sale Regale, Printesa Astrid. - Frisomat semneaza contractul oficial.

 

Frisomat isi dovedeste inca o data reputatia de pionier in construirea halelor metalice: suntem primii care inauguram o hala fabricata din otel laminat la rece, cu o deschidere de 50 de m. - Frisomat dezvolta in primul rand o lume.

 

Halele Frisomat vor avea culoarea verde de acum inainte. Pentru ca nu mai putin de zece mii de metri patrati de panouri solare au aparut pe acoperisurile fabricii belgiene. Acestea vor acoperi 80% din consumul de energie. - Frisomat investeste in energia verde.

 

Clientii Frisomat din America de Sud vor fi siguri de livrarea rapida a halelor, intrucat Frisomat fabrica acum la nivel local, in noul sau spatiu de productie din Brazilia. - Frisomat construieste prima sa fabrica in Brazilia.