Sunteti aici: Acasa » Compania noastra » Istoric

Istoric

Experti in hale industrial din otel galvanizat

De la pionier la expert, in trei decenii

Frisomat a fabricat si a construit hale industriale din otel inca din anul 1978. A inceput ca o mica afacere de familie si este in prezent lider recunoscut pe plan national si in strainatate. Secretul? Inovatie in permanenta!

 

Frisomat Romania a luat nastere in 1996. Pe langa sediul central din Piatra Neamt, avem birouri in Otopeni si Cluj Napoca, acoperind toata tara. Pana la acest moment am construit peste 800.000 de m2  in toata tara.


Inovatori in hale industriale din otel
Frisomat a inceput de la un singur sistem constructiv: o hala semirotunda, din otel. In acel moment materialele si constructia erau fara precedent. Acea abordare inovatoare este tipica si pentru actuala gama de hale industriale din otel.


Pe langa acesta, imbunatatim in permanenta sistemele constructive la centrul nostru de cercetare si dezvoltare. Ca urmare, constructiile noastre din prezent sunt mai inalte, mai late si intotdeauna in conformitate cu ultimele norme de proiectare.


Hale industriale din otel la nivel international
Frisomat construieste hale metalice in intreaga lume. Am construit deja peste 30.000 de proiecte, peste 21 de milioane de m2. In tot acest proces ne bazam pe fabricile noastre din Belgia, Romania si Brazilia, precum si pe aproximativ douazeci de filiale din intreaga lume.

 

Doriti mai multe informatii?

Contactati-ne aici sau ne puteti suna la numarul: +40 233 23 1909.