Sunteti aici: Acasa » Compania noastra » Beneficii

Intotdeauna inovator

Cercetator de hale din otel. Continuu.
 
Prima intrebare pe care v-o adreseaza Frisomat: care este destinatia constructiei? Aceasta intrebare este importanta deoarece stabileste dimensiunea si elementele de finisare ale halelor din otel galvanizat. Astfel, nu veti comanda mai mult decat este nevoie. Sa concluzionam: noi gandim alaturi de dvs. In plus: cercetatorii nostri merg mai departe cu studiile, imbunatatind in permanenta halele noastre.
 
  • Cercetarea este piatra de temelie
Principiul inteligent de construire care sta la baza halelor noastre din otel este rezultatul studiilor permanente de cercetare. Fiecare componenta a fost desenata detaliat de inginerii nostri, care imbunatatesc in permanenta halele noastre.
 
  • Testele sunt o modalitate avansata de asigurare a calitatii
In colaborare cu universitatea KU Leuven, expertii nostri testeaza in permanenta sectiunile noastre pentru stabilirea comportamentului sub incarcari si capacitatea portanta a elementelor, la Centrul nostru de Inovare. Astfel garantam ca halele noastre metalice vor rezista la orice fel de conditii meteorologice si vor rezista foarte multi ani.
 
  • Cercetare si dezvoltare pentru viitor
Exista un motiv pentru care Frisomat este "Inovatorul halelor din otel": halele noastre sunt mult mai avansate decat alte solutii constructive asemanatoare. Si acest aspect va fi valabil si pentru viitoarele noastre constructii. Pentru ca inginerii nostri optimizeaza fara incetare gama de produse.
 

Doriti mai multe informatii?

Contactati-ne aici sau ne puteti suna la numarul: +40 233 23 1909.