Sunteti aici: Acasa » Arhitecti si Proiectanti » Proiectare

Sistem unic Meccano

Toate structurile din otel galvanizat ale companiei Frisomat sunt construite prin folosirea acelorasi componente standard certificate. Acest concept unic ne ofera mult mai multe posibilitati in timpul constructiei.

 

  • Toate componentele se potrivesc – Orice pana din otel, stalp sau tabla este furnizata cu goluri de fixare exacte si la locul potrivit. Aceasta inseamna ca hala dvs. va fi ridicata foarte repede.
  • Flexibilitate nelimitata – Elementele standard ne permit sa cream nenumarate combinatii. Sistemul Frisomat poate fi cel mai bine comparat cu setul Meccano sau cu o cutie mare de Lego. Suntem foarte fericiti sa punem umarul pentru a pune ideile dvs. creative si inovative in aplicare prin intermediul structurilor si componentelor noastre din otel.
  • Construite de catre echipa Frisomat– doi monatori Frisomat si o automacara. Este tot ce ne trebuie pentru a construi chiar si cea mai mare hala, datorita sistemului inteligent de montaj. Montatorii nostri sunt certificati – astfel hala dvs. va fi ridicata in cele mai sigure conditii posibile.
  • Finalizarea „la cheie”– client, arhitect si Frisomat: echipa completa de constructie. Daca sunteti arhitect, nu veti avea prea multe de monitorizat pe santier. Montatorii nostri cu experienta ridica hala si o predau complet finisata si gata de utilizare.

 

Doriti mai multe informatii?

Contactati-ne aici sau ne puteti suna la numarul: +40 233 23 1909.