Sunteti aici: Acasa » Arhitecti si Proiectanti » Proiectare

Otel de inalta calitate

Nu este o intamplare faptul ca noi lucram cu CFS sau cu otel laminat la rece. Aceasta metoda de constructie ofera multe beneficii extraordinare si a fost perfectionata de Frisomat de-a lungul anilor. Toate acestea ne fac sa fim unicul jucator de pe piata otelului, fiind singura companie care poate oferi toate aceste avantaje:

  • Mai puternic si mai usor – Otelul nostru S390 are o capacitate portanta extrem de mare, desi are o greutate mica. Este chiar mai rezistent decat este necesar. Gratie sectiunilor eficiente cu pereti subtiri - dar foarte rigide - ale profilelor ne dezvoltam din ce in ce mai mult pe latime si inaltime, in timp ce hala ramane foarte rezistenta. Transportul si montajul sunt de asemenea executate mai repede si mai economic.
  • Rezistent la coroziune – Fiecare foaie de tabla din otel, pana sau stalp este galvanizat cu strat de zinc de 275 grame pe metru patrat. Aceasta va asigura halei industriale o protectie durabila impotriva coroziunii, astfel mentinandu-se zeci de ani rezistenta structurii.
  • Calitate garantata – Toate bobinele din otel primite la Frisomat sunt de calitate superioara. Fiecare dintre acestea va avea un certificat, prin care vom putea verifica extrem de bine provenienta si calitatea.
  • Flexibilitate si libertate de alegere – Datorita otelului laminat la rece putem dezvolta orice tip de sectiune rapid si usor, fiecare avand proprietati unice (C, sigma, Z etc.). In acest mod inovam in permanenta otelul laminat la rece si adaugam in mod continuu alte aplicatii la gama noastra variata.
  • Mai repede – Halele noastre sunt fabricate si ridicate cu viteza lumii. Datorita otelului usor nu este nevoie decat de doi montatori si o automacara care sa ridice o intreaga hala industriala intr-un ritm rapid.

 

Doriti mai multe informatii?

Contactati-ne aici sau ne puteti suna la numarul: +40 233 23 1909.