Sunteti aici: Acasa » Arhitecti si Proiectanti » Proiectare

Inginerie interna

Inginerii companiei Frisomat vor proiecta şi calcula hala dvs. din otel galvanizat. Ei vor face acest lucru in stransa colaborare cu dumneavoastra, arhitectul. Acest lucru va permite sa-i oferiti clientului dumneavoastra o oferta completa, realizata de comun acord cu specialistii Frisomat.

O astfel de colaborare va aduce beneficii suplimentare:

  • Mai rapid – In fiecare zi adaugam informatii despre halele metalice in baza noastra imensa de date. Mii de posibilitati au fost calculate pana la cel mai mic detaliu si pot fi date in lucru imediat. Nu mai este nevoie sa precizam ca adaugam constant in baza noastra de date noi structuri si modificari in standardele locale.
  • Versatilitate sporita – Va doriti o hala construita conform nevoilor dvs? Nicio problema. Exact in acest moment intra in functiune sistemul unic Meccano. Posibilele combinatii sunt nenumarate.
  • Mai multe cunostinte - Inginerii nostri foarte bine pregatiti sunt specialisti in structuri cu pereti subtiri din otel laminat la rece. Acestia sunt familiarizati cu materialul si capacitatile sale. Mai mult decat atat, lucram in stransa cooperare cu Universitatea KU Leuven si Colegiul Thomas More pentru cercetare si dezvoltare. De asemenea suntem bucurosi sa fim parteneri in proiectul dvs de cercetare.
  • In conformitate cu reglementarile - Calculam sarcinile climatice in conformitate cu amplasamentul santierului si respectam cu strictete standardele locale, europene si internationale. Datorita experientei vaste pe care o avem la nivel international, ne putem numi adevarati experti.
  • Software dedicat - Softul Strengs dezvoltat de Frisomat a fost proiectat special pentru sistemele noastre constructive. Acesta este validat si acreditat de catre o agentie externa de control. In plus utilizam Solidworks - referinta internationala in industria constructiilor, pentru proiectarea structurilor de otel in 3D. Folosim softul SCIA pentru a efectua calcule detaliate pentru hala.

 

Doriti mai multe informatii?

Contactati-ne aici sau ne puteti suna la numarul: +40 233 23 1909.