Sunteti aici: Acasa » Arhitecti si Proiectanti » Proiectare

Centru de cercetare intern

Depunem tot efortul posibil pentru a garanta calitatea halelor industriale din otel. Centrul nostru de cercetare joaca un rol esential in acest domeniu:

  • Control permanent al calitatii - Toate produsele noastre au certificate de calitate. Efectuam teste saptamanale pentru a verifica rezistenta tuturor componentelor si a pieselor de conexiune. Izolatie EPS, fixarea panourilor sandwich, etc. sunt supuse unor controale saptamanale (de rezistenta la intindere, compresie si incercari de incovoiere in patru puncte).
  • Centrul de Inovatie - In centrul de inovatie Frisomat (FIC) verificam multi factori in proiectarile noastre existente si in cele noi (momentul de incovoiere, compresia si teste de rezistenta la intindere pentru stabilirea rezistentei izolatiei). Toate acestea sunt realizate pe baza testelor stiintifice care simuleaza cele mai extreme conditii. In Centrul de inovatie venim in mod regulat cu noi componente si aplicatii, cum ar fi suruburile conice brevetate de noi sau usa culisanta extra-lata.
  • Acreditare europeana - Frisomat a fost una dintre primele companii de constructii care a asigurat acreditarea europeana pentru constructorii in otel. Aceasta aprobare CE in conformitate cu standardul EN 1090-1 garanteaza faptul ca vom construi o hala de calitate superioara.
  • Auditul extern - Colaboram in mod regulat cu o agentie specializata internationala in testarea stricta a prototipurilor. Acest lucru ne permite sa mentinem siguranta maxima a calitatii.
  • Audit intern – Propriile noastre produse sunt supuse in pemanenta unor controale stricte. Nu facem acest lucru numai pentru a garanta calitatea, ci si pentru a veni cu noi raspunsuri prin cercetare, testare si calcule.

 

Doriti mai multe informatii?

Contactati-ne aici sau ne puteti suna la numarul: +40 233 23 1909.