Sunteti aici: Acasa » Arhitecti si Proiectanti » Proiectare

Calcule corecte

Zi de zi ne ocupam cu efectuarea calculelor si elaborarea proiectelor pentru halele cu structura metalica. Aceasta ne face un partener de incredere pentru arhitecti si proiectanti, incepand de la calculele initiale si pana la definitivarea constructiei. In plus veti obtine multe instrumente esentiale:

  • Indrumare in ceea ce priveste desenele - Va vom pune la dispozitie un coleg- arhitect, care va va indruma in toate aspectele privind proiectarea structurala a halei, pana la ultimul detaliu inclusiv finisare. Oferim asistenta la realizarea desenelor, deasemeni putem furniza la cerere si planurile de fundatie, arhitectura si structura. Acestea pot fi integrate perfect in alte proiecte.
  • Calculul structurilor metalice – Calculam capacitatea portanta a otelului din structuri pana la cel mai mic detaliu, in conformitate cu Eurocodes EN1993-1-3 si EN1993-1-5. Acest calcul numeric complex este principalul nostru domeniu de activitate, in care suntem experti: calcularea structurii metalice, a contravantuirilor, a inchiderilor, a panelor si a riglelor de perete.
  • Calcule suplimentare – Mai aveti nevoie de alte calcule legate de proiectare? Nicio problema. Inginerii nostri vor fi incantati sa va furnizeze calcule pentru elementele structurale, pentru piesele de conexiune si reactiuni pe fundatii, alaturi de documentatia tehnica pentru fixarea de acestea. Aceasta inseamna ca halele noastre din otel metalice nu mai reprezinta niciun secret pentru dumneavoastra.
  • Impactul schimbarilor climatice - Datorita experientei noastre vaste la nivel international am reusit sa ne dam seama despre modalitatea in care trebuie calculate incarcarile climatice (vant, zapada, activitate seismica, furtuni de nisip, acumulari de apa pe acoperis etc.). Experienta noastra, in special cea din Europa de Est si Africa, este extrem de folositoare in aceasta privinta.

 

Doriti mai multe informatii?

Contactati-ne aici sau ne puteti suna la numarul: +40 233 23 1909.